Forumregels

Algemene vragen over de Mitsubishi Outlander PHEV, antwoorden en ervaringen
Gesloten
Gebruikersavatar
OutlanderPHEV
Moderator
Berichten: 502
Lid geworden op: 17 mar 2013, 11:25

Forumregels

Bericht door OutlanderPHEV » 26 nov 2013, 08:38

Registratie van nieuwe accounts gebeurt handmatig, dit om spammers beter in de hand te houden. Hierdoor kan het tot 24 uur duren voordat een nieuw account geactiveerd wordt !
 1. Gebruik de zoekfunctie voor je een bericht plaatst. Misschien is er al iets over geschreven.
 2. Heb respect voor andere deelnemers aan het forum. Gebruik geen kwetsend of grof taalgebruik. Kwetsende- en grove reacties zullen verwijderd worden.
 3. Commerciële uitingen zijn niet gewenst, uitzonderingen hierop zijn de adverteerders/sponsoren (zie http://www.outlanderphevforum.nl/forum/ ... =24&t=1640)
 4. Wees zeer terughoudend met het gebruik van grote-, vetgedrukte of hoofdletters om iets te benadrukken. Het komt namelijk schreeuwerig over.
 5. Let ook op het herhaald gebruik van leestekens zoals reeksen punten, uitroeptekens of vraagtekens. Drie is de limit.
 6. Gebruik een smiley om emotie toe te voegen aan je bericht (leuk, lief, bedroefd, boos). Alleen tekst kan verkeerd begrepen worden. Met een smiley is het vaak duidelijker. Ga er wel spaarzaam mee om (niet meerdere achter elkaar).
 7. Het is niet toegestaan om op meerdere plaatsen hetzelfde onderwerp te starten of bericht te plaatsen.
 8. Start een nieuw onderwerp in het juiste subforum en geef het een titel die passend is voor het onderwerp. Dan weet iedereen waar het over gaat.
 9. Plaats berichten die een andere inhoud hebben dan de onderwerptitel aangeeft, in een ander bestaand- of nieuw onderwerp.
 10. Houd rekening met de "informatiewaarde voor de overige lezers" als je een bericht plaatst. Gebruik het privébericht systeem voor berichten die bedoeld zijn als "persoonlijke reactie". Het versturen van persoonlijke berichten (PB's) kan vanaf het moment dat je meer dan 3 berichten op het forum hebt geplaatst.
 11. Blijf zoveel mogelijk on-topic. Voor off-topic hebben we het stamcafé (http://www.outlanderphevforum.nl/forum/ ... m.php?f=14) en de humor (http://www.outlanderphevforum.nl/forum/ ... m.php?f=15) draadjes.
 12. Gebruik de knop "Plaats reactie" als je een bericht wilt plaatsen. Als de de "Citeer"knop gebruikt dan alleen die tekst meenemen die belangrijk is. Dus geen hele berichten citeren.
 13. Ben je het eens met een reactie van iemand, vertel dan waarom. Dat is beter dan alleen een bericht plaatsen met een +1 of een smiley.
 14. Ben je het niet eens met de reactie van iemand? Tel dan eerst tot tien voordat je reageert. Niet reageren is ook een optie.
De moderatoren hebben de taak er op toe te zien dat deze regels nageleefd worden. Zij zullen - indien nodig - berichten en onderwerpen verplaatsen, aanpassen of verwijderen.

Heb je suggesties voor verbetering van het forum? Stuur dan een privé bericht naar een moderator. De suggestie zal dan in het moderatorteam besproken worden.

Gesloten